При положение, че и досега не са работили, вероятно конзолата е от 3 - вратка и с нея не виждам, как ще стане. За да има някакъв шанс да проработят, следва тя да се смени с такава от 5 - вратка.
Известие
Collapse
No announcement yet.
задни ел.стъкла не работят
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от eproHD Покажи съобщениеКаза,че има грешка при диагностика коя е тя ?
И с какво правиш диагностика ? В MES може да направиш тест дали се свалят и вдигат стъклата !
Прави се от това меню виж снимката !Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 150
Comment
-
Това което казах по-рано, го забрави. Явно се управлява по Кан, което е коренно различно от 156ците.
Пс Намери някой познат, който има такава с 5врати и пробвайте. Може също и в морга да пробваш, с опция тест пред тях. Вероятно ще иска да си познае новия модул, затова си вземи лаптопа, колегите ще ти кажат как се прави процедурата по опознаването.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Първоначално публикувано от eproHD Покажи съобщениеДо сега с това дето разучих такъв модул като твоя се е монтирал и на Алфа с 5 врати.Така,че не ти е сменено нищо не се притеснявай !Всичко сочи,че е така заради ниво на оборудване, а то е Impression,Progression,Distinctive
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеПри положение, че и досега не са работили, вероятно конзолата е от 3 - вратка и с нея не виждам, как ще стане. За да има някакъв шанс да проработят, следва тя да се смени с такава от 5 - вратка.
---------- Post added at 13:32 ---------- Previous post was at 13:29 ----------
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение+1
Става въпрос за бутона "C"
Първоначално публикувано от acho_ Покажи съобщениеВсе ми се струва, че съм мяркал по обяви четиривратки с ръчки за задните стъкла, даже на корубата на вратата си има отвор като за ръчен механизъм, възможно е и това да е случая. Иначе не съм виждал в упътването вариант за управлението им с такъв модул без копчета.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 150
Comment
-
Ако търсиш ето номера ALFA ROMEO: 156071746 за кола с 5 врати
Твоя модул/който е монтиран в момента/ е с номер OE-Nummer: 156071745 за кола с 3 врати(така,че колегите са били прави,че е сменено нещо от някого !) Так ,че може да не взимаш под внимания поста ми с нивата на оборудване !!!
Нови за 5 врати са 150€ и повече !Last edited by eproHD; d.m.y г., 14:55.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 20V 210CV
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от bojko_25 Покажи съобщениеВ един сервиз ми е закачиха на компютър и показваше в предна лява врата че има грешка но непомня каква беше точно. в сервиза от компютъра пускахме и вдигахме предните стъкла но задните неставаше.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеТвърде е вероятно грешката да е била заради модула от 3 - вратката, който не е напълно съвместим с твоята.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 150
Comment
-
Първоначално публикувано от bojko_25 Покажи съобщениеНапълно си прав от това е сигорно грешката!! Аз си мисля друго дали има възможност от буксата някак да се подаде принудително да се отключат задните стъкла?
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
И моята като я взех не работиха задните прозорци ,ходих в един сервиз закачаха я на компютър откачха конзолата мериха с мултицент и какво ли не правиха и казаха че проблема бил в компютъра или в някакъв модул ,които се намирал вътре в таблото или някъде зад него и трябвало да се разглобява и се отказах и така си карам ,иначе конзолата ми е от 5 -врата както на снимката.
Ще следя темата ,защото имам същия проблем.
Comment
-
Първоначално публикувано от bojko_25 Покажи съобщениеРових се по нета няма никаде или немога да намеря.във всички сайтове са като мойто без блокировка на задните джамове.
Докато не си намериш модул от петврата не се кахъри и не хвърляй пари на вятъра!Last edited by Alex_26; d.m.y г., 10:01.
Comment
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеМоля? Триврата с блокировка на задните джамове? Тази блокировка се прави от модула на шофьорската врата
колега 5-вратка е колата и е с управление от 3-вратка май ще трябва оригиналното управление защото са заклучени задните стъкла!!!!!!Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 150
Comment
-
Първоначално публикувано от bojko_25 Покажи съобщениеколега 5-вратка е колата и е с управление от 3-вратка май ще трябва оригиналното управление защото са заклучени задните стъкла!!!!!!
Comment
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеЕ аз какво ти писах и преди. Трябва ти разрешение от модула на шофьорската, ама ти сега го нямашAlfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 150
Comment
-
Comment
Comment